Skip to content

Leden

Chryso

Bestemd voor cementfabrieken, stortklaar-betoncentrales, prefab fabrikanten en bouwbedrijven, Chryso’s aanbieding bevat cement additieven, betonhulpstoffen en Construction Systems (oplossingen voor waterdichtheid, mortels, …)

CHRYSO® oplossingen worden wereldwijd geapprecieerd op de meest prestigieuze werven dankzij het uitgebreide netwerk van de groep die nu 20 internationale dochterondernemingen telt en in meer dan 70 landen aanwezig is via zijn breed netwerk van verdelers, licentiehouders en agenten. De groep Chryso telt meer dan 1100 medewerkers over de wereld. Innovatie, customer services, deskundigheid en technische know-how zijn de kernwoorden van de groep CHRYSO.

Demula

Demula nv, gevestigd te Laarne nabij Gent, is reeds 30 jaar actief als toonaangevende leverancier in de bouwwereld. Onze klanten, waartoe zowel betoncentrales, betonfabrieken, aannemers als bouwhandels behoren, kunnen bij ons terecht voor een professioneel assortiment gaande van hulpstoffen voor beton, ontkistingsmiddelen, curings, hydrofobeermiddelen tot krimpgecompenseerde aangiet- en verankeringsmortels.

Onze doelstellingen zijn dan ook legio. Onze permanente zoektocht, in samenspraak met onze klanten, naar producten op maat leiden tot nieuwe ontwikkelingen welke de productie van beton optimaler en efficiënter laten verlopen. Advies in raad en daad zijn ons dan ook niet vreemd. Talloze kwaliteitslabels getuigen van onze wilskracht om door te zetten, en steeds weer opnieuw samen met onze klanten grenzen te verleggen.

Het progressief en milieubewust denken en het streven naar conformiteit met de geldende normeringen zijn eigenschappen die enerzijds staan voor de reeds afgelegde weg en anderzijds voor de weg die we willen blijven volgen. Continue zelfevaluatie en streven naar verbetering resulteren in een stevige basis

Mapei

Een Marktleider die bouwt aan de toekomst. Al meer dan 75 jaar behoort Mapei tot de top op het gebied van kwalitatief hoogstaande chemische producten voor de bouwsector, die zowel op grote als kleine bouwplaatsen bijdragen aan de beste resultaten. De toewijding van Mapei blijkt uit de 60 productiefacaliteiten op 5 continenten, de 18 hoofdonderzoeks- en ontwikkelingscentra met hun meer dan 900 onderzoekers, het aanbod van meer dan 1..400 producten en de meer dan 200 nieuwe producten die jaarlijks verschijnen. Dit zijn de "cijfers" die Mapei internationaal tot de leidende fabrikant van chemische bouwproducten maakt.

Master Builders Solutions van BASF

Master Builders Solutions voert een compleet gamma van producten voor bouw en afbouw. Wij behoren tot de internationale divisie Construction Chemicals. Deze is onderverdeeld in de business lines Admixture Systems, Building Systems en Performance Flooring. Admixture Systems is marktleider van hulpstoffen voor beton en mortel. Door voortdurende innovatie kunnen wij de betonindustrie hoogwaardige producten aanbieden, die economische voordelen opleveren.

Het onderdeel Building Systems richt zich op tegellijmen, voegmiddelen en kitten, reparatiesystemen en injectiematerialen. Kenmerkend zijn de gerenomeerde merken, een breed assortiment, korte levertijden en vakkundige advisering.

Tot Performance Flooring behoort een breed gamma aan vloersystemen, zoals polyurethaan en epoxygietlagen, meerkleurige mortelvloeren, siergrindvloeren, industriële kant-en-klare strooivloeren en slijtlagen, vloeistofdichte membranen, alsmede industriële kunststof- en cementgebonden vloersystemen.. In de industrie, particuliere- en voedingsmiddelensector en parkeergarages worden de systemen aangebracht door gespecialiseerde applicatiebedrijven.

Rewah NV

Rewah nv, fabrikant sinds 1985 Rewah is een Belgische firma die bouwchemische producten ontwikkelt, produceert en verkoopt. In de sector van de restauratie, de waterdichting, de betonbouw en paint is Rewah een gevestigde waarde. Sinds haar oprichting in 1985, staat Rewah voor professionalisme, kwaliteit en service. Dit zijn vaste waarden en een prioriteit voor de toekomst. In het moederbedrijf te Zandhoven zijn momenteel 30 mensen tewerkgesteld.

Daarnaast is Rewah een belangrijke speler in heel wat Europese en Aziatische landen. Op de sterke fundamenten van knowhow en ervaring, heeft Rewah een “thuis” gebouwd voor vakmensen. Rewah volgt steeds de evolutie in de sector op de voet en werkt dagelijks verder aan de kennis van morgen. Het bedrijf beheerst daardoor alle kennis tot in de kleinste details. Een team van onderzoekers werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe en specifieke oplossingen. Het onderling overleg tussen de technische adviseurs en het onderzoekslabo resulteert in een innovatief en actueel productengamma.

Onze klanten kunnen niet alleen kiezen uit dit volledig en marktgericht productenpakket, maar ook rekenen op een gedegen technische ondersteuning. Een gemotiveerd en grondig opgeleid verkoopteam staat garant voor een bron van kennis en ervaring die volledig ten dienste staat van de klant. Al een eeuw lang innoveren wij ten dienste van onze klanten en ontwikkelen wij globale oplossingen en producten op maat. In deze gespecialiseerde sectoren realiseert onze groep een jaarlijkse omzet van 2,5 miljard Euro en is wereldleider in alle doelmarkten.

Sika

Sika is een ambitieuze Zwitserse onderneming die wereldwijd actief is in de sector van gespecialiseerde chemische producten. Sika is ook de grootste leverancier van materialen en procedés voor toepassingen zoals waterdichting, verlijming, geluiddemping, structurele versterking en bescherming van bouw en industriële constructies.

Al een eeuw lang innoveren wij ten dienste van onze klanten en ontwikkelen wij globale oplossingen en producten op maat. In deze gespecialiseerde sectoren realiseert onze groep een jaarlijkse omzet van 2,5 miljard Euro en is wereldleider in alle doelmarkten.

Van Raak

Van Raak is uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een stevige KMO. Hoewel we hetzelfde familiegevoel doorheen de jaren hebben behouden, blijven we ook dagelijks investeren in nieuwe technologieën en innovatieve producten. Wat is ons doel? Ervoor zorgen dat jij gemakkelijk en aan een scherpe prijs kan genieten van de beste kwaliteit. Op die manier is er altijd energie in de buurt.

Schepens Company, uw oliespecialist voor de betonindustrie!

Onze focus ligt ondertussen al meer dan 60 jaar op de ontwikkeling en productie van ontkistingsmiddelen en beschermoliën voor de betonindustrie. In deze niche zijn we uitgegroeid van een klein lokaal familiebedrijf naar een internationale marktleider op gebied van ontkistingsmiddelen en beschermoliën. Onze persoonlijke aanpak, kennis en bereikbaarheid naar onze klanten toe heeft ons als specialisten en solide partner in de markt gezet tot ver buiten onze landsgrenzen. De grootste sterkte van onze onderneming zijn echter altijd onze producten geweest. Hoogwaardig kwalitatieve ontkistingsmiddelen op maat van de klant. Hierbij zetten we sterk in op evolutie en innovatie steeds rekening houdend met 4 pijlers:

- Groene en milieuvriendelijkere producten
- Veiligere producten voor een veilige werkomgeving
- Toekomstige evoluties op de grondstofmarkten
- Niche producten voor specifieke toepassingen of productiemethode