Leden

Chryso

 CHRYSO

Bestemd voor cementfabrieken, stortklaar-betoncentrales, prefab fabrikanten en bouwbedrijven, Chryso’s aanbieding bevat cement additieven, betonhulpstoffen en Construction Systems (oplossingen voor waterdichtheid, mortels, …)

CHRYSO® oplossingen worden wereldwijd geapprecieerd op de meest prestigieuze werven dankzij het uitgebreide netwerk van de groep die nu 20 internationale dochterondernemingen telt en in meer dan 70 landen aanwezig is via zijn breed netwerk van verdelers, licentiehouders en agenten.  De groep Chryso telt meer dan 1100 medewerkers over de wereld.

Innovatie, customer services, deskundigheid en technische know-how zijn de kernwoorden van de groep CHRYSO.

Bezoek voor meer informatie onze website www.chryso-group.com


Demula

 Demula nv, gevestigd te Laarne nabij Gent, is reeds 30 jaar actief als toonaangevende leverancier in de bouwwereld.
Onze klanten, waartoe zowel betoncentrales, betonfabrieken, aannemers als bouwhandels behoren, kunnen bij ons terecht voor een professioneel assortiment gaande van hulpstoffen voor beton, ontkistingsmiddelen, curings, hydrofobeermiddelen tot krimpgecompenseerde aangiet- en verankeringsmortels.

Onze doelstellingen zijn dan ook legio. Onze permanente zoektocht, in samenspraak met onze klanten, naar producten op maat leiden tot nieuwe ontwikkelingen welke de productie van beton optimaler en efficiënter laten verlopen.

 Advies in raad en daad zijn ons dan ook niet vreemd. Talloze kwaliteitslabels getuigen van onze wilskracht om door te zetten, en steeds weer opnieuw samen met onze klanten grenzen te verleggen.

Het progressief en milieubewust denken en het streven naar conformiteit met de geldende normeringen zijn eigenschappen die enerzijds staan voor de reeds afgelegde weg en anderzijds voor de weg die we willen blijven volgen.

 Continue zelfevaluatie en streven naar verbetering resulteren in een stevige basis

VOOR BETON MET TOEKOMST

T +32 (0)9 369 54 93 • M contact@demula.be • W http://www.demula.be
Mapei
Een Marktleider die bouwt aan de toekomst.
Al meer dan 75 jaar behoort Mapei tot de top op het gebied van kwalitatief hoogstaande chemische producten voor de bouwsector, die zowel op grote als kleine bouwplaatsen bijdragen aan de beste resultaten. De toewijding van Mapei blijkt uit de 60 productiefacaliteiten op 5 continenten, de 18 hoofdonderzoeks- en ontwikkelingscentra met hun meer dan 900 onderzoekers, het aanbod van meer dan 1..400 producten en de meer dan 200 nieuwe producten die jaarlijks verschijnen. Dit zijn de "cijfers" die Mapei internationaal tot de leidende fabrikant van chemische bouwproducten maakt.
Ontdek de wereld van Mapei : www.mapei.com
Master Builders Solutions van BASF

Master Builders Solutions voert een compleet gamma van producten voor bouw en afbouw.

Wij behoren tot de internationale divisie Construction Chemicals.  Deze is onderverdeeld in de business lines Admixture Systems, Building Systems en Performance Flooring.

Admixture Systems is marktleider van hulpstoffen voor beton en mortel.  Door voortdurende innovatie kunnen wij de betonindustrie hoogwaardige producten aanbieden, die economische voordelen opleveren.

Het onderdeel Building Systems richt zich op tegellijmen, voegmiddelen en kitten, reparatiesystemen en injectiematerialen.  Kenmerkend zijn de gerenomeerde merken, een breed assortiment, korte levertijden en vakkundige advisering.

Tot Performance Flooring behoort een breed gamma aan vloersystemen, zoals polyurethaan en epoxygietlagen, meerkleurige mortelvloeren, siergrindvloeren, industriële kant-en-klare strooivloeren en slijtlagen, vloeistofdichte membranen, alsmede industriële kunststof- en cementgebonden vloersystemen..  In de industrie, particuliere- en voedingsmiddelensector en parkeergarages worden de systemen aangebracht door gespecialiseerde applicatiebedrijven.

Sika

Sika - uw partner


Sika is een ambitieuze Zwitserse onderneming die wereldwijd actief is in de sector van gespecialiseerde chemische producten. Sika is ook de grootste leverancier van materialen en procedés voor toepassingen zoals waterdichting, verlijming, geluiddemping, structurele versterking en bescherming van bouw en industriële constructies.


Al een eeuw lang innoveren wij ten dienste van onze klanten en ontwikkelen wij globale oplossingen en producten op maat. In deze gespecialiseerde sectoren realiseert onze groep een jaarlijkse omzet van 2,5 miljard Euro en is wereldleider in alle doelmarkten.